Over Verbruggen glas & schilderwerken

Verbruggen Schilderwerken uit Boekel is al bijna 25 jaar het bedrijf voor al uw schilderwerkzaamheden, beglazing, behangwerk en spuitwerk in de regio. Met onze goed opgeleide vak mannen en vrouwen staan we klaar om op vakkundige wijze uw werkzaamheden uit te voeren. Kijk gerust rond op onze site om een beeld te krijgen van welke werkzaamheden wij voor u kunnen verrichten. Wij staan u graag te woord of komen langs om vrijblijvend een advies of offerte op te stellen.

Diensten

Binnen en buitenschilderwerk

Wij voeren op professionele wijze alle voorkomende binnen en buiten schilderwerkzaamheden uit. Werken op hoogte of moeilijk bereikbare plaatsen is voor ons geen probleem. We beschikken over een eigen hoogwerker en diverse steigermaterialen om iedere klus te kunnen maken.

houtrotherstel

Indien u last heeft van houtrot is dit erg vervelend. Echter is in vele gevallen het nog goed mogelijk om houtrot te herstellen en over te schilderen zodat kozijnvervanging niet nodig is.

Beglazing

Wij hebben ruime ervaring in het leveren en monteren van diverse soorten glas. Denk hierbij aan (hr++) isolatieglas, tripple glas, Fineo (monumenten) glas, gekleurd glas, glas in lood, figuur glas, spiegels, gehard glas of gelaagd glas in bijna elke samenstelling of afmeting. Ook voor glasschade bent u bij ons aan het juiste adres

Behangen

Voor al uw behangwerkzaamheden zijn wij u graag van dienst.

Spuit-werkzaamhed

Wij verzorgen diverse spuitwerkzaamheden op locatie. Denk hierbij aan het spuiten van uw muren en plafond, kozijnen, deuren of bijvoorbeeld de buitenzijde van uw (bedrijfs)pand.

Spuiterij

Verbruggen schilderwerken beschikt over een eigen professionele spuiterij/spuitcabine. Hier kunnen we de meest uiteenlopende zaken voorzien van een aantal mooie lagen verf. Denk hierbij aan: binnendeuren, keukenkastjes, ladenfronten, meubilair, radiatoren en al het andere wat mobiel is.

Projecten

Hieronder een greep uit onze werkzaamheden.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon, of e-mail. Daarnaast kunt u ook direct het contactformulier hiernaast invullen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan.

Postadres

Kantoor/werkplaats